Wij staan niet stil

Jaarverslag

In ons jaarverslag laten we met trots zien wat we het afgelopen jaar betekend hebben voor onze klanten, medewerkers en relaties en kijken alvast vooruit naar het volgende jaar. Download hier ons laatste jaarverslag.

Bekijk het jaarverslag
Webblog directeur

Onze directeur schrijft iedere twee weken een webblog voor Kinderopvang Totaal. Vindt u het leuk om de webblogs te lezen?

Lees de webblog
Onze laatste KOPloper

Elk kwartaal stellen we een nieuwsbrief samen, waarin we terugblikken op het voorgaand kwartaal.

Lees de laatste koploper

Elke dag iets nieuws!


Elke dag zijn er leuke momenten die we met u willen delen. Via Facebook en Youtube houden we u op de hoogte van onze activiteiten en leest u het laatste nieuws. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de privacy van uw kind. Volg ons dus als u op de hoogte wil blijven.

Wat kost dat?


Advies op maat

Onze afdeling planning & plaatsing helpt u graag verder met advies op maat. Schroom niet om contact op te nemen om de opvang te kiezen die bij u en uw gezin past.

Maak een afspraak

Tarieven

Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt u graag vrijblijvend een persoonlijke kostenberekening. Dan weet u precies wat de opvang in uw geval kost.

Lees meer

Rekenmodule

Om een schatting te krijgen van de kosten van de kinderopvang, kunt u alvast onze handige rekenmodule invullen?

Berekenen

Informatiepakket

Alle informatie over vestigingen en kosten vindt u op onze website. We hebben het originele informatiepakket daarom verwijderd van de website.