Wij maken tijd voor de talenten van kinderen


Spelen, leren en samen met vriendjes opgroeien in een stabiele, veilige en huiselijke omgeving met pedagogisch medewerkers die ook het beste uit zichzelf halen. Bij ons krijgen kinderen volop de gelegenheid om dit te doen, zodat ze optimaal hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Vanuit hun talenten gaan onze medewerkers met kinderen creatief aan de slag, maar bereiden ze ook voor op onderwijs. Die rust en regelmaat aanbrengen in het dagelijkse leven, een beschermende arm bieden, maar ook inspirerende activiteiten organiseren. Dat is meer dan gemak. Dat gaat verder. En dat tegen een faire prijs.

Wij werken met ruim 160 enthousiaste en talentvolle pedagogisch medewerkers. Overal waar kind en ouders behoefte hebben aan opvang kunnen wij een rol spelen. Verdeeld over Parkstad hebben we meer dan 30 kleinschalige, wijkgerichte locaties voor kinderopvang (peuteropvang, kinderdagverblijven en BSO’s). Onze locaties zijn bovendien verbonden aan basisscholen, zodat de kinderen ook met die omgeving vertrouwd raken en de overdracht – als het zover is – gemakkelijker gaat.
Kortom, gun je kind en jezelf Kinder Opvang Parkstad!


Jolanda Rikers Directeur bestuurder
Maak kennis met de managers
Maak kennis met de Raad van Toezicht

Cindy Postema

Locatiemanager van BSO Woelhonk, BSO Spoorzoeker, BSO Wonderwijs, BSO de Schatkist, POV de Schatkist, POV Spoorzoeker, POV Woelwaters en KDV de Schatkist

Carmen Debets

Locatiemanager van Steltloper

Ilona Steinbusch

Locatiemanager van de Schatgraver, POV Ukkepuk, POV 't Eikske en POV Wereldwijs

Katja Krasovec

Locatiemanager van Reuzefijn

Nikky Wingelaar

Locatiemanager van Kiekeboe en De Springplank

Ramona Krijthe

Locatiemanager van Bombarie, De Doorkijk, De Schakel en Dopi

Wendy Kempener

Locatiemanager van Vierpuntkom, Hummelhof, Rakkertjes, Boschkabouters, 't Valder, 't Hummelke en 't Heggekwarteerke

Johan Ettema

Manager financiën, administratie, frontoffice en backoffice

Anke Huppertz

Lid Raad van Toezicht

Maurice Sijben

Voorzitter Raad van Toezicht

Maurice Bejas

Lid Raad van Toezicht

Marjon Epema

Lid Raad van Toezicht

Bert Penders

Lid Raad van Toezicht

Petra de Koning

Secretaresse Raad van Toezicht

Meer informatie

Kwaliteit

De kwaliteit die wij met onze opvang uw kind en u bieden, is voor ons het belangrijkste. U moet met een gerust gevoel naar uw werk of studie kunnen gaan. Weten dat uw kind in goede handen is.

Onze kwaliteitseisen
Oudercommissie

Kinder Opvang Parkstad vindt de samenwerking met en de stem van ouders erg belangrijk. Daarom is er op elke locatie een oudercommissie die alle ouders van die locatie vertegenwoordigen.

Download de folder
Vacatures

We zijn een organisatie die voortdurend in beweging is en altijd op zoek is naar pedagogisch medewerkers. Zoek jij een leuke uitdagende baan op oproepbasis met een aantal vaste uren per week?

Bekijk onze vacatures

Wat kost dat?


Advies op maat

Onze afdeling planning & plaatsing helpt u graag verder met advies op maat. Schroom niet om contact op te nemen om de opvang te kiezen die bij u en uw gezin past.

Maak een afspraak

Tarieven

Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt u graag vrijblijvend een persoonlijke kostenberekening. Dan weet u precies wat de opvang in uw geval kost.

Lees meer

Rekenmodule

Om een schatting te krijgen van de kosten van de kinderopvang, kunt u alvast onze handige rekenmodule invullen?

Berekenen

Informatiepakket

Alle informatie over vestigingen en kosten vindt u op onze website. We hebben het originele informatiepakket daarom verwijderd van de website.