Doen waar je zin in hebt!

Willen ze even alleen aan de gang en zich terugtrekken uit de dynamiek, dan mag en kan dat natuurlijk ook. Want ontspannen is in onze ogen net zo belangrijk als gestimuleerd worden te leren. Omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen zich stabiel ontwikkelen, overleggen onze pedagogisch opgeleide medewerkers regelmatig met u als ouder en met de aan onze BSO’s gekoppelde basisscholen. We zijn alert op signalen en door de onderlinge communicatie kunnen we altijd op tijd bijsturen waar nodig. Omdat onze BSO’s zijn verbonden met de scholen, hoeven kinderen bovendien niet met een busje ergens anders naar toe, maar kunnen ze fijn vanuit de klas aanschuiven, meedoen en dus in hun eigen wijk opgroeien en aansluiten bij hun maatjes. Uw kind kan even rustig zitten, we kletsen wat en eten en drinken iets: een gezellig moment na school. Daarna kan uw kind zelf kiezen wat het wil gaan doen. Is het lekker ‘chillen’, buitenspelen (sporten), meedoen aan die kookworkshop of heeft het meer zin om te schilderen of te figuurzagen? Het kan allemaal! Het is immers vrije tijd na school. Bij ons krijgen kinderen de ruimte om hun eigen talenten te ontwikkelen en om trots te zijn op zichzelf. Zo geven we hen de beste start in de maatschappij.

Zwemles

Tijdens de BSO tijd kan uw kind zwemles volgen bij zwembad D'r Pool onder begeleiding van een pedagogisch medewerker die ook in het zwembad blijft.

Ski- en Snowboardles

Uw kind kan net voor de carnaval ski- en snowboardlessen volgen bij Snowworld. Onze medewerkers zijn er natuurlijk bij!! Dat is mooi meegenomen als u met uw kind op wintersport gaat!

Vakanties

Uw kind kan meedoen aan fantastische vakantieprogramma’s met vele activiteiten en uitstapjes. We gaan naar het Schutterspark, Steinerbos en organiseren een KOP-kamp voor de 4-7 jarigen en 7-12 jarigen. Iedere vakantie is weer een groot feest!

GaiaCAMP bij GaiaZOO

Jaarlijks organiseren we het Gaiacamp bij GaiaZOO. Dat is pas spannend! We overnachten in een tent in de dierentuin! Overdag leren we van alles zoals uilenballen uit elkaar pluizen en hoe we de dieren in de kinderboerderij het beste kunnen verzorgen. ‘s Avonds ontbreken de barbecue en kampvuur natuurlijk niet!

Chill Club


We nemen de kinderen mee naar GaiaZOO, gaan op ontdekking in Continium Discover Centre, brengen ze naar zwemles of suizen met de ski’s van de berg af in SnowWorld. Waar mogelijk betrekken we lokale ondernemers in onze activiteiten en krijgen de kinderen bijvoorbeeld kookles in restaurants of organiseren we met Impuls, VAZom of de muziekschool (SMK) wijkactiviteiten. Willen de kinderen knutselen, tekenen of een boek lezen, dan kan dat ook. Voor kinderen van 8 tot 13 jaar organiseert de Chill Club extra spannende en leerzame activiteiten, sommige Chill Club activiteiten zijn al vanaf 4 jaar.

Bekijk onze Chill Club events

Wat kost dat?


Advies op maat

Onze afdeling planning & plaatsing helpt u graag verder met advies op maat. Schroom niet om contact op te nemen om de opvang te kiezen die bij u en uw gezin past.

Maak een afspraak

Tarieven

Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt u graag vrijblijvend een persoonlijke kostenberekening. Dan weet u precies wat de opvang in uw geval kost.

Lees meer

Rekenmodule

Om een schatting te krijgen van de kosten van de kinderopvang, kunt u alvast onze handige rekenmodule invullen?

Berekenen

Informatiepakket

Alle informatie over vestigingen en kosten vindt u op onze website. We hebben het originele informatiepakket daarom verwijderd van de website.