Aandacht voor uw kind

Voor de allerkleinsten, de baby’s, die een geheel eigen verzorging en aandacht eisen, hebben we nagenoeg overal een aparte groep. Soms is het niet makkelijk om een kind naar de opvang te brengen, maar is het wel noodzakelijk vanwege werk, studie of andere activiteiten. Bij Kinder Opvang Parkstad zorgen we voor kinderdagverblijven waar kinderen zich als een vis in het water voelen en waar ze gezien worden. Alle kinderen. Ook als ze soms wat meer (specifieke) aandacht behoeven. Bij ons krijgen kinderen de ruimte om hun eigen talenten te ontwikkelen en om trots te zijn op zichzelf. Zo geven we hen de beste start in de maatschappij.

Wat kost dat?


Advies op maat

Onze afdeling planning & plaatsing helpt u graag verder met advies op maat. Schroom niet om contact op te nemen om de opvang te kiezen die bij u en uw gezin past.

Maak een afspraak

Tarieven

Onze afdeling Planning & Plaatsing maakt u graag vrijblijvend een persoonlijke kostenberekening. Dan weet u precies wat de opvang in uw geval kost.

Lees meer

Rekenmodule

Om een schatting te krijgen van de kosten van de kinderopvang, kunt u alvast onze handige rekenmodule invullen?

Berekenen

Informatiepakket

Alle informatie over vestigingen en kosten vindt u op onze website. We hebben het originele informatiepakket daarom verwijderd van de website.