Altijd een vertrouwd gezicht


“Mijn achtergrond is onderwijsassistent en activiteitenbegeleidster. Twaalf jaar geleden ben ik de BSO-wereld ingerold en nu werk ik op BSO Bombarie. Kinderen uitdagen zich te ontwikkelen vind ik heel leuk om te doen. Dat kan op verschillende manieren. Via creatieve uitingen, door te koken en te bakken, maar ook door bijvoorbeeld een boswandeling te maken.”

“We bieden de kinderen activiteiten aan die thuis niet altijd kunnen of mogen. Denk aan veel bewegen met andere kinderen, spectaculaire creatieve activiteiten, kamp, technische ontdekkingen doen en zwemles of zelfs skiles.”


Hester van Amerongen Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Kijk eens hoe hoog ik sta!
Het plein is groot genoeg om een balletje te trappen
Even lekker zitten en kijken moet ook kunnen!
Daar moeten we even over nadenken
Medewerkers zien alles..!
Ook in de BSO vinden we voorlezen erg leuk
Bouwen is goed voor de motoriek
We gaan lekker buiten spelen!

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Seringenstraat 20
6466 XL Kerkrade

Meer info over de buitenschoolse opvang Bombarie

  • Gevestigd in een aparte vleugel van basisschool de Schakel in de wijk Kaalheide te Kerkrade
  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:30-18:30 uur
    Op woensdag geopend van 11:30-18:30 uur
    Voorschools geopend van 06:30-09:00 uur
    In vakantieweken geopend van 06:30-18:30 uur

Lekker doen waar je zin in hebt!
Samen eten en drinken we wat waarna uw kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden op bijvoorbeeld het vlak van sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO Bombarie zijn veel mogelijkheden, zo is er een speellokaal, een eigen internetcafé en een huiskamer met tv. Ook is er de mogelijkheid om met de Nintendo Wii te spelen. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo maken we gebruik van de kleutergymzaal in de school en van het speelplein. Vanaf 8 jaar bieden we kinderen nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen bij de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes zijn wij de hele dag geopend van 6.30-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma.