Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik ben werkzaam op BSO de Doorkijk. Als de kinderen uit school komen staan ze te popelen om ons over hun dag te vertellen. Het is aan ons om de kinderen een leuke middag te geven. Daar hebben we allerlei leuke activiteiten voor, maar we leggen de kinderen niets op.”

“We respecteren wat een kind kan, maar ook wat het niet kan. Omdat we verantwoordelijk zijn voor een deel van de opvoeding en ontwikkeling van een kind, stellen we wel duidelijke grenzen en hanteren we regels die voor iedereen gelden. Ook dat hoort bij veiligheid en zorgt dat kinderen zich bij ons thuis voelen.”


Naomy Warnas Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Lekker hangen aan het kukelrek
Gezelligheid buiten op het plein
Competitiespel met de airhockey
Samen geconcentreerd aan het werk
Say cheese
Puzzelen
Tijd om even lekker te bewegen
Even kijken hoe dat moet

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Singelweg 5
6467 CE Kerkrade

Meer info over de buitenschoolse opvang De Doorkijk

  • Gevestigd in de bovenbouw van basisschool De Doorkijk in de wijk Terwinselen
  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:30-18:30 uur
    Op woensdag geopend van 11:30-18:30 uur
    Voorschools geopend van 06:30-09:00 uur
  • In vakantieweken geopend van 06:30-18:30 uur

Lekker doen waar je zin in hebt!
Samen eten en drinken we wat waarna uw kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden op bijvoorbeeld het vlak van sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO De Doorkijk zijn veel mogelijkheden, zo is er een speellokaal, knutselruimte, eetruimte en een huiskamer met tv. Ook is er de mogelijkheid om met de Nintendo Wii te spelen. Wij maken ook gebruik van de kleutergymzaal in de school, van de verschillende buiten speelplaatsen en de mooie groen strook aan de achterkant van het gebouw. Vanaf 8 jaar bieden we kinderen nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen bij de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te komen. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes zijn wij de hele dag geopend van 6.30-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma.