Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik werk als pedagogisch medewerker bij BSO Heksenster. Onze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving.”

“Geen dag op de Heksenster is hetzelfde, er valt namelijk altijd wel iets nieuws te ontdekken bij de kinderen. Dat maakt mijn werk zo leuk. Ik zie dagelijks hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen, én ik mag daar een bijdrage aan leveren. Als ik een verdrietig kind weer blij naar huis kan laten gaan, geeft mij dat heel veel voldoening.”


Patricia Vink Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Kennis maken met muziekinstrumenten
Samen dansen
Samen muziek maken
Aandachtig luisteren
Muziekworkshop muziekschool (SMK)
Huishoek
Spelen in de huishoek
Plezier op de BSO

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Hei Grindelweg 88
6414 BT Heerlen

Meer info over de buitenschoolse opvang Heksenster

• Gevestigd in basisschool Gerardus Majella
• Geopend van 14.30-18.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag van 12.30-18.30 uur en op vrijdag van 14.30-18.30 uur. Voorschools van 7.00-9.00 uur.

Lekker doen waar je zin in hebt!

De kinderen van de onderbouw worden  in het eigen klaslokaal  door de pedagogisch medewerker opgehaald. Vanaf groep 4 komen de kinderen zelfstandig naar de BSO. Samen eten en drinken we wat waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO Heksenster zijn veel mogelijkheden, zo is er een speellokaal en zijn er in de ruimte diverse hoeken gecreëerd om even een boekje te lezen, te knutselen, een spelletje te spelen of met divers bouwmateriaal te bouwen. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van het speelplein van de basisschool. We bieden kinderen nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak

Uw kind moet zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes verzorgen we de opvang op onze locatie BSO Wonderwijs in Hoensbroek. Tijdens de vakantie zijn wij de hele dag geopend van 07.00-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma.