Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik werk sinds twee jaar bij peuteropvang Hummelke, waarvan het laatste jaar als hoofdleidster. Ik vind het belangrijk dat we als team een open en vriendelijke houding hebben naar de kinderen. Ze moeten zich veilig voelen bij ons en ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken. Bij Hummelke mogen ze veel vrij spelen, maar we bieden ze ook activiteiten aan gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden die bij hun leeftijd passen.”

“De band die ik met de kinderen opbouw vind ik geweldig. Even die knuffel geven, even op schoot zitten en een verhaaltje vertellen. Je ziet ze groeien. Het is een fijn gevoel om daaraan bij te dragen.”


Annika Heijenrath Hoofdleidster

Proef de sfeer

Op jonge leeftijd al in aanraking komen met techniek
Geconcentreerd bezig zijn
Spelen in de poppenhoek
Het 'helpend handje' van vandaag kijkt wat op het programma staat

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Pastoor Scheepersstraat 9
6374 HR Landgraaf

Meer info over de peuteropvang Hummelke

  • Maandag t/m vrijdag geopend van 08:10 uur tot 13:30 uur

Peuteropvang Hummelke is gevestigd in basisschool An d’r Put. Voor de peuters betekent dit een soepele overgang van peuter- naar kleutertijd. Peuteropvang ’t Hummelke is een knusse opvang. De inrichting is fleurig en kindvriendelijk. In de zaal zijn verschillende speelhoeken ingericht waar kinderen gezellig samen kunnen spelen.

Er is voldoende speelmateriaal aanwezig om alle aspecten van de ontwikkeling van een kind te kunnen stimuleren.
De opvang beschikt ook over een mooie eigen buitenspeelplaats. U kunt zelf kiezen of u uw kindje 1, 2 of 3 dagdelen naar de peuteropvang laat komen. Er werken altijd twee vaste, ervaren pedagogisch medewerkers.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken!