Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik werk deels bij peuteropvang De Rakkertjes en deels bij de BSO Vierpuntkom. Voor alle locaties geldt dat we als team zorgen voor een plek waar ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten. Wij zien onszelf als opvoedpartner, met alle verantwoordelijkheden en taken die daarbij horen.”

“Kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier, wij geven ze de begeleiding die daarbij nodig is. De waardering die we krijgen van ouders en die blije gezichtjes van de kinderen zorgen dat ik mijn werk elke dag met veel plezier doe.”


Jaimy Amkreutz Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Een nieuwe dag op de peuteropvang
Spelen metde auto's
Samen bouwen
In de poppenhoek
Veiligheid en geborgenheid vinden wij belangrijk, zeker bij kinderen die wennen
Net "alsof" spel, we maken een heerlijke fruitsalade
Kinderen kiezen welke groente en fruit zij willen eten
Gezellig spelen met je vriendinnetjes

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Haaselt 3
6374 NJ Landgraaf

Meer info over de peuteropvang Rakkertjes

  • Maandag t/m vrijdag van 08:10 uur tot 13:30 uur geopend

Peuteropvang Rakkertjes is gevestigd in basisschool De Speurneus. Er is een leuke samenwerking tussen school en peuteropvang waardoor de overgang van peuter-naar kleutertijd zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Er worden regelmatig samen activiteiten ondernomen.

De zaal is gezellig ingericht met verschillende speelhoeken waar de kinderen samen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan de hand van thema’s uit de werkwijze Speelplezier die aansluiten aan de belevingswereld van de kinderen.
Kinderen van 2 jaar mogen 1 dagdelen naar de peuteropvang komen. Vanaf 2.5 jaar heeft u de keuze tussen 1, 2 of 3 dagdelen. De kinderen worden begeleid door ervaren pedagogisch medewerksters.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken!