Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik werk sinds 2020 bij peuteropvang ’t Heggekwarteerke. Als pedagogisch medewerker stimuleer ik de kinderen bij hun ontwikkeling. We experimenteren bijvoorbeeld graag met materialen. Ook zijn ze gek op de voorbeeldspellen die we doen en de avonturen die we dan beleven.”

“Kinderen leren bij ons met andere kinderen spelen. Ze leren elkaar beter kennen, zowel de mogelijkheden als de beperkingen. En ze maken kennis met emoties. Van zichzelf en die van anderen. Als leidster verwoord ik die gevoelens en zoeken we samen naar oplossingen.”


Patricia Vink Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Kinderen spelen het vertelde verhaal na
Nieuwsgierig wat er op het grote schoolplein gebeurt
Plezier op de wipkip
Buiten spelen op ons eigen plein
Lekker buiten spelen
We helpen bij wat een kind zelf nog niet lukt
Zoveel mogelijk zelf doen
Genieten van het fruit

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Belvauer 62
6373 TT Landgraaf

Meer info over de peuteropvang ’t Heggekwarteerke

  • Maandag t/m vrijdag geopend van 08:10 uur tot 13:30 uur

Een mooi gebouw met grote heldere ruimtes en veel nieuw materiaal. Een peuteropvang met enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerkers. Dat is Heggekwarteerke, dat sinds december 2003 de nieuwbouw aan de Belvauer deelt met de basisschool ’t Valder. Het programma voor de kinderen is speels en gevarieerd. Doe-activiteiten worden afgewisseld met vertellen, lezen en knutselen.

Veel aandacht is er voor taalontwikkeling bij de peuter middels het programma Speelplezier. Zoals blijkt uit de thema’s die dicht bij de belevingswereld van de peuter liggen. De peuteropvang is ingedeeld in verschillende speelhoeken waar de kinderen hun talenten en interesses kunnen uitleven. De kinderen worden begeleid door ervaren pedagogische medewerkers.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken!