Altijd een vertrouwd gezicht


Mijn werk is betekenisvol

“Ik ben sinds 2016 werkzaam bij BSO ’t Valder. Mijn functie is heel divers. Ik draai mee op de groep, doe administratieve werkzaamheden en ik ben betrokken bij de activiteitenbegeleiding van de Chill Club. Voor mij is meegaan in de fantasiewereld van de kinderen en het bekijken van de wereld door hun ogen het leukste dat er is. Dat kunnen doen maakt mijn werk zo speciaal en betekenisvol.”

“Kinderopvang Parkstad staat voor een veilige ontwikkeling van het kind. Veel buiten spelen dus, veel bewegen, leren en samen met leeftijdsgenootjes opgroeien in een fijne, huiselijke omgeving. Als pedagogisch medewerkers halen we elke dag weer voor – maar ook door – de kinderen het beste uit onszelf. Dat doen we met hart en ziel!”

 

 


Wendy Verreck Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Na school gezamenlijk een tussendoortje eten en bijkletsen.
We spelen dagelijks buiten.
We mogen ook gebruik maken van het speelplein van school.
Lekker uitleven…
Er is keuze uit verschillend spelmateriaal.
We verzinnen samen nieuwe spelletjes.
De pedagogisch medewerker helpt waar nodig.
Bellen blazen!

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Belvauer 62
6373 TT Landgraaf

Meer info over de buitenschoolse opvang ’t Valder

  • Gevestigd in basisschool ‘t Valder (Nieuwenhagen)
  • In schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14:30-18:30 uur
    Op woensdag geopend van 11:30-18:30 uur
    Op vrijdag geopend vanaf 8:00 uur voor groep 1-2, vanaf 12:15 uur voor groep 3 en hoger
  • Voorschools geopend van 07:00-9:00 uur.
  • In vakantieweken wordt er samengevoegd met BSO de Schatgraver in basisschool de Schatgraver.

Lekker doen waar je zin in hebt!
De kinderen van groep 1 en 2 worden door hun leerkracht naar de BSO gebracht, vanaf groep 3 komen de kinderen zelfstandig naar de verzamelplek waar de pedagogisch medewerker staat te wachten. Samen eten en drinken we wat waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO ‘t Valder zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de speelzaal en mogen we ook gebruik maken van de aangrenzende speelgang van school. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de speelzaal en van het speelplein van de basisschool. We bieden kinderen nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes zijn wij de hele dag geopend van 08.00-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma. De vakantieopvang vindt plaats bij BSO de Schatgraver (Schaesberg).