Proef de sfeer

Na school gezamenlijk een tussendoortje eten en bijkletsen.
We spelen dagelijks buiten.
We mogen ook gebruik maken van het speelplein van school.
Lekker uitleven…
Er is keuze uit verschillend spelmateriaal.
We verzinnen samen nieuwe spelletjes.
De pedagogisch medewerker helpt waar nodig.
Bellen blazen!

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Belvauer 62
6373 TT Landgraaf

Meer info over de buitenschoolse opvang ’t Valder

  • Gevestigd in basisschool ‘t Valder (Nieuwenhagen)
  • Geopend van 14.30-18.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag van 12.30-18.30 uur en op vrijdag vanaf 8.00 uur voor groep 1-2, vanaf 12.15 uur voor groep 3
  • Voorschools van 7.00- 9.00 uur.

Lekker doen waar je zin in hebt!
De kinderen van groep 1 en 2 worden door hun leerkracht naar de BSO gebracht, vanaf groep 3 komen de kinderen zelfstandig naar de verzamelplek waar de pedagogisch medewerker staat te wachten. Samen eten en drinken we wat waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO ‘t Valder zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de speelzaal en mogen we ook gebruik maken van de aangrenzende speelgang van school. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de speelzaal en van het speelplein van de basisschool. We bieden kinderen nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes zijn wij de hele dag geopend van 08.00-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma. De vakantieopvang vindt plaats bij BSO de Schatgraver (Schaesberg).