Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik werk met fijne collega’s op peuteropvang Ukkepuk en peuteropvang Boschkabouter. Allebei leuke plekken en leuke teams. Ik geniet enorm van het spontane en het onbevangen reageren van de kinderen. Ze geven mij echt positieve energie.”

“Ik wil ouders meegeven dat ze heel belangrijk zijn voor ons. Wij luisteren oprecht naar ze en respecteren hun normen en waarden. Ouders moeten altijd het gevoel hebben dat ze hun kinderen bij ons veilig achter kunnen laten. En dat ze weten of zelf ervaren dat wij de kinderen op een begrip- en liefdevolle manier opvangen.”


Margriet Timmermans Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Druk bezig in de bouwhoek
Lekker knutselen
Verstoppertje spelen
Kliederen met verf
Kappertje spelen
Klaar voor de carnaval
Samen fruit eten
Muziek maken

Lekker dichtbij


Adresgegevens

An d’r Voeëgelsjtang 12
6373 BJ Landgraaf

Meer info over de peuteropvang Ukkepuk

  • Maandag t/m vrijdag geopend van 08:10 uur tot 13:30 uur

Peuteropvang Ukkepuk beschikt over een mooie kindvriendelijke ruimte met een ruime buitenspeelplaats. Op dit moment werken we met drie vaste groepen. Iedere groep bestaat uit maximaal 16 kinderen.

Ukkepuk is een “VVE-zaal”; dat wil zeggen dat er gewerkt wordt met Voor-en Vroegschoolse Educatie volgens de methode “Speelplezier”. Deze methode stimuleert de spraak-en taalontwikkeling van de kinderen extra aan de hand van leuke thema’s die aansluiten aan de belevingswereld van de kinderen. Kinderen van 2 jaar mogen 1 dagdeel naar de peuteropvang komen. Vanaf 2.5 jaar heeft u de keuze voor 1, 2 of 3 dagdelen. De peuteropvang maakt onderdeel uit van een multifunctioneel centrum:

  • basisschool op gen Hei
  • muziekschool
  • vrije academie
  • heemkundevereniging
  • parochiehuis.

Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen!