Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik ben sinds 2014 werkzaam bij Kinderopvang Parkstad en sinds 2016 als pedagogisch medewerker bij BSO Vierpuntkom. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een veilige en vertrouwde sfeer in de groep. We organiseren activiteiten en houden daarbij rekening met de verschillende leeftijden, interesses en het talent in de groep.”

“Het leukste vind ik het volgen van de ontwikkeling van de kinderen. Die trotse blik als ze iets nieuws hebben geleerd. Je bouwt echt een band op met de kinderen. Ook met de ouders trouwens.”


Jaimy Amkreutz Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Atelier
Aandachtig luisteren naar de pedagogisch medewerker
Gezonde voeding
We spelen dagelijks buiten
Natuurtuin welke we samen met school onderhouden
Een potje voetbal hoort erbij
Gezellig samen aan tafel
Na school starten we met een gezond tussendoortje.

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Anselderlaan 10
6471 GL Kerkrade

Meer info over de buitenschoolse opvang Vierpuntkom

  • Gevestigd in basisschool de Veldhof
  • Geopend op werkdagen van 14.30-18.30 uur (woensdag van 12.30-18.30 uur), voorschools van 7.00-9.00 uur.

Lekker doen waar je zin in hebt!
Uw kind wordt na school door ons lopend opgehaald. Samen eten en drinken we wat waarna uw kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden op bijvoorbeeld het vlak van sport en spel, kunst en natuur.

Vierpuntkom biedt veel mogelijkheden. De locatie is huiselijk ingericht met een TV hoek waar we soms even lekker een film kijken. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden, zo kunnen de kinderen de speelplaats van de school gebruiken, en de bibliotheek ligt op loopafstand van de BSO.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op. Daarnaast bieden we kinderen vanaf 8 jaar nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Tijdens de vakantieperiodes voegen wij samen met en in het gebouw van BSO Schatgraver (Schaesberg). Wij zijn dan wij de hele dag van 07.00-18.30 uur geopend en bieden een uitdagend vakantieprogramma.