Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik werk deels bij peuteropvang De Rakkertjes en deels bij de BSO Vierpuntkom. Voor alle locaties geldt dat we als team zorgen voor een plek waar ouders hun kinderen met een gerust hart achter kunnen laten. Wij zien onszelf als opvoedpartner, met alle verantwoordelijkheden en taken die daarbij horen.”

“Kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier, wij geven ze de begeleiding die daarbij nodig is. De waardering die we krijgen van ouders en die blije gezichtjes van de kinderen zorgen dat ik mijn werk elke dag met veel plezier doe.”


Jaimy Amkreutz Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Atelier
Aandachtig luisteren naar de pedagogisch medewerker
Gezonde voeding
We spelen dagelijks buiten
Natuurtuin welke we samen met school onderhouden
Een potje voetbal hoort erbij
Gezellig samen aan tafel
Na school starten we met een gezond tussendoortje.

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Anselderlaan 10
6471 GL Kerkrade

Meer info over de buitenschoolse opvang Vierpuntkom

  • Gevestigd in basisschool de Veldhof
  • In schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:30-18:30 uur
    Op woensdag geopend van 11:30-18:30 uur
    Voorschools geopend van 07:00-9:00 uur.
  • In vakantieweken geopend van 07:00-18:30 uur

Lekker doen waar je zin in hebt!
Uw kind wordt na school door ons lopend opgehaald. Samen eten en drinken we wat waarna uw kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden op bijvoorbeeld het vlak van sport en spel, kunst en natuur.

Vierpuntkom biedt veel mogelijkheden. De locatie is huiselijk ingericht met een TV hoek waar we soms even lekker een film kijken. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden, zo kunnen de kinderen de speelplaats van de school gebruiken, en de bibliotheek ligt op loopafstand van de BSO.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op. Daarnaast bieden we kinderen vanaf 8 jaar nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Tijdens de vakantieperiodes voegen wij samen met en in het gebouw van BSO Schatgraver (Schaesberg). Wij zijn dan wij de hele dag van 07.00-18.30 uur geopend en bieden een uitdagend vakantieprogramma.