Altijd een vertrouwd gezicht


Mijn naam is Marita Janssen. Ik werk al sinds 1997 bij Kinder Opvang Parkstad, voorheen Stichting Peuterwerk Landgraaf.
Mijn hart ligt bij de peuters. Na al die jaren heb ik nog steeds ontzettend veel plezier in mijn werk. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker en ben aanspreekpunt van locatie.

Ik vind het belangrijk om het vertrouwen te winnen van ouders en kinderen. Kinderen moeten zich veilig voelen bij ons. Dan voelen ze zich ook vrij om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om er voor te zorgen dat ouders hun kind met een gerust hart bij ons achter laten.

Marita Janssen


Marita Janssen-Naus Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Spelen in de bouwhoek
Een leuk plakwerkje maken
Samen een toren bouwen
Gezellig met z'n allen op de foto
Aan het wandelkoord lopen naar de gymzaal
Handjes wassen voor het eten
Liedjes zingen
Samen fruit eten

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Baronstraat 11
6371 AR Landgraaf

Meer info over de peuteropvang Wereldwijs

  • Maandag t/m vrijdag geopend van 08:10 uur tot 13:30 uur

Zoals alle speelzalen van Kinder Opvang Parkstad is ook peuteropvang Wereldwijs gevestigd in de gelijk genaamde basisschool Wereldwijs. De peuters beschikken over een mooie lichte ruimte waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Tevens is er een aparte buitenruimte met zandbak en wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal van de basisschool.

Peuteropvang Wereldwijs is een VVE-zaal. Dat wil zeggen dat er gewerkt wordt met Voor- en Vroegschoolse Educatie. In deze groep ligt de nadruk op het extra stimuleren van de spraak-taalontwikkeling van de peuters. Er wordt gewerkt volgens de methode “Speelplezier” , een methode die inspeelt op de belevingswereld van de kinderen en die veel ruimte geeft voor ieders talenten en interesses.

Kinderen van 2 jaar mogen 1 dagdeel naar de peuteropvang komen. Vanaf 2.5 jaar mogen ze 1, 2 of 3 dagdelen komen.

Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen!