Altijd een vertrouwd gezicht


“Ik ben sinds 2020 werkzaam bij BSO Wonderwijs. Mijn taak is de kinderen op een prettige manier op te vangen. Sommige kinderen ontbijten bijvoorbeeld bij ons tijdens de voorschoolse opvang en met andere kinderen maak ik een praatje. Belangrijk is in elk geval dat een kind zich bij ons thuis voelt. Dat het zichzelf durft te zijn en na school kan doen waar het zin in heeft. Daarbij ben ik de helpende hand, het luisterend oor en een vertrouwd gezicht.”

“Wij werken niet met een vaste werkwijze. Geen enkel kind is hetzelfde of heeft dezelfde behoeften. Daar houden we rekening mee. Een kind leert en ontwikkelt in elke fase van zijn leven. Wij verzorgen vooral voor een veilige, uitdagende omgeving en staan klaar voor alle kinderen.”


Aishlynn Augenbroe Pedagogisch medewerker

Proef de sfeer

Lekker drinken met een rietje
Kaartspelletjes blijven leuk
Op de mat met de blokken
Samen lunchen
Lekker lachen!
Kleurplaten, daar maken wij echte kunstwerkjes van
Samen een spelletje spelen
Samen spelen in de speelhoek

Lekker dichtbij


Adresgegevens

Auvermoerstraat 2

6433 CC Hoensbroek

Meer info over de buitenschoolse opvang Wonderwijs

  • Gevestigd in basisschool Wonderwijs
  • Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14:30-18:30 uur
    Op woensdag geopend van 11:30-18:30 uur
    Op vrijdag geopend van 12:00-18:30 uur
    Voorschools geopend van 07:00-09:00 uur en in vakantieweken van 07:00-18:30 uur

Lekker doen waar je zin in hebt!
De kinderen van de onderbouw verzamelen in het klaslokaal en worden door de pedagogisch medewerker opgevangen. Vanaf groep 3 komen de kinderen zelfstandig naar de BSO. Samen eten en drinken we wat waarna het kind kan kiezen wat het wil gaan doen. Er is tijd om te “chillen” of lekker een boekje te lezen, maar uw kind kan ook meedoen aan één van de vele activiteiten die we dagelijks aanbieden, bijvoorbeeld: sport en spel, kunst en natuur.

Binnen BSO Wonderwijs zijn veel mogelijkheden, zo is er een moestuin, een grote keuken voor kookactiviteiten, een huiskamer loungehoek en een ruimte met computers. Buiten het gebouw zijn er extra speelmogelijkheden. Zo kunnen we gebruik maken van de sporthal van de school en van het speelplein van de basisschool. We bieden kinderen nog meer uitdaging aan in de speciaal voor hen opgerichte Chill Club. We organiseren dans-, muziek-, kunst- en kookworkshops.

Kinderinspraak
Uw kind moet zich thuis voelen op de buitenschoolse opvang. Er zin in hebben om na school naar ons toe te gaan. Kinderinspraak vinden wij dan ook zeer belangrijk: uw kind kan aangeven welke activiteiten of uitstapjes het graag zou willen doen. We overleggen samen met de kinderen en kinderwethouder per locatie en stellen zo gezamenlijk een maandelijks activiteitenoverzicht op.

Tijdens de vakantieperiodes zijn wij de hele dag geopend van 07.00-18.30 uur en bieden we een uitdagend vakantieprogramma.